Win een Babylock met de BOZ wedstrijd!

Win een Babylock met de BOZ wedstrijd!

Vanaf vandaag staat elk onderdeel van de BOZ collectie online en dat betekent dat het tijd is om te vieren! Bij een feest horen cadeaus én die kun jij in de wacht slepen door deel te nemen aan de BOZ wedstrijd die vandaag, samen met dat laatste patroon, gelanceerd wordt. 

Wat houdt de wedstrijd in en wat moet je doen om enkele fel gegeerde prijzen in de wacht te slepen? Ik vertel het jullie hieronder stap voor stap!

Kick-off BOZ wedstrijd met de naaipatronen voor baby's en peuters door Zonen 09

De opzet

Deelnemers gaan zelf aan de slag met de nieuwe collectie Zonen 09 naaipatronen voor baby's en peuters. De wedstrijd bestaat uit twee rondes waar enkel klanten uit België en Nederland aan kunnen deelnemen.  

Ronde 1: 30.11 tot en met 17.12

 • Je naait 1 of meerdere items met 1 of meerdere patronen uit de BOZ collectie. Enkel creaties gemaakt met die patronen komen in aanmerking.
 • Je neemt minstens 4 foto’s van je item(s), bij voorkeur op model (maar bijvoorbeeld flatlays of lifestyle foto's kunnen ook erg mooi zijn) waarbij enerzijds het geheel en anderzijds de details zichtbaar zijn. Die foto’s mail je, in hoge resolutie, door naar sharon@zonen09.com.
 • De foto’s moeten mij uiterlijk op 17 december om 23h59 bereikt hebben. Inzendingen na dat tijdstip tellen niet meer mee. Stuur je grote foto’s door? Maak dan bijvoorbeeld gebruik van WeTransfer.
 • Bij het doormailen van je foto’s krijg ik ook graag je eventuele Instagramaccount doorgestuurd + wat info over de stoffen die je gebruikte en eventuele andere info die van pas kan komen in mijn communicatie, mocht je bij de 3 finalisten zitten.... Spannend!

Jurering: 18.12 tot en met 19.12

 • In het weekend van 18 december worden de inzendingen door een driekoppige jury beoordeeld. Die jury bestaat uit mezelf, Helena van De Stoffenkamer en Nancy van De Stoffenmadam.
 • Die beoordeling zal gebeuren aan de hand van onderstaande criteria. Ieder criterium staat op 5 punten. Ieder jurylid beoordeelt iedere inzending. Na het optellen van alle scores zullen de drie inzendingen met de meeste punten de 3 finalisten in ronde 2 zijn.
    1. Originaliteit/creativiteit
    2. Afwerkingsgraad (geen overlockte naden of zo maar zaken zoals een proper doorgestikte kraag, een passend halsboordje, ...)
    3. Presentatie

  Ronde 2: 20.12 tot en met 23.12

  • Op maandag 20.12 publiceert Zonen 09 de inzendingen van de 3 finalisten met dezelfde hashtags en op hetzelfde tijdstip op de Zonen 09 Instagramaccount. Op die manier speelt het aantal volgers van de finalisten geen rol. De inzendingen zullen ook in een Zonen 09 nieuwsbrief worden gepost waarbij opgeroepen zal worden om op de favoriete inzending te stemmen.
  • De inzending die op donderdag 23.12 om 18h stipt de meeste likes op de Zonen 09 Instagramacccount heeft, is de winnaar van de BOZ wedstrijd. 
  • In geval van een gelijke stand zal het bereik van de posts (te zien in de Instagram statistieken) de doorslag geven.

   De prijzen

  • De winnaar van de BOZ wedstrijd krijgt een Babylock Enspire t.w.v. €998. Deze overlock wordt geschonken door Mertens Service Center inclusief individuele basis-uitleg bij afhaling, 3u les overlock technieken, 1x gratis onderhoud van deze machine, 4 jaar garantie op mechanische en elektronische onderdelen en 4 jaar garantie op werkuren.
  • De finalisten die de 2de en 3de plaats halen, krijgen elk een bon voor See You At Six stoffen t.w.v. €100, geschonken door het stoffenmerk zelf.
  • De 3 finalisten krijgen elk een levenslang abonnement op de Zonen 09 patronen. De finalisten krijgen dus alle bestaande patronen én toekomstige patronen, zolang Zonen 09 bestaat.

  Hoofdprijs van de BOZ wedstrijd met de naaipatronen voor baby's en peuters door Zonen 09

  prijs van de BOZ wedstrijd met de naaipatronen voor baby's en peuters door Zonen 09

  Prijs van de BOZ wedstrijd met de naaipatronen voor baby's en peuters door Zonen 09

  Voorwaarden

  • Het spreekt voor zich dat enkel inzendingen in aanmerking komen door personen die de BOZ patronen zelf hebben aangekocht.
  • Gedurende de dagen en weken waarop de wedstrijd loopt, mag je uiteraard posten over en teasen met je #zonen09bozbabes creatie. Mensen leven graag mee én het kan een incentive zijn om hen te overtuigen van jouw creatie mocht je bij de 3 finalisten zitten.
  • Neem je deel aan de Zonen 09 wedstrijd en stuur je mij dus je beelden door, dan geef je mij ook toestemming om die beelden te gebruiken op alle Zonen 09 kanalen (de website, de nieuwsbrief, Instagram, Facebook, en Pinterest).

  Dat was het! Een flinke brok én een spannend begin van deze wedstrijd. Ik ben zelf zo benieuwd naar de resultaten. Heb je nog vragen, dan kun je mij die zeker stellen. Stuur me dan even een dm of een mail, ik help je snel uit de nood!

  Tenslotte nog een dikke merci aan sponsors Mertens Service Center & See You At Six Fabric. Ik ben benieuwd wie met hun prijzen aan de haal gaat!


  Leave a comment